אומנות החלה
.

חם מהתנור של מאיה בן דהן:

איך ללוש לקלוע ולאפות חלות שנראות כמו יצירת אומנות

ממלאות את הבית בריח שמעורר תיאבון וגורמות לכל מי שמסתכל עליהן לצעוק ״אמאל'ה!״

אין יום שאני לא מקבלת את הודעות כאלה…

״איזה חלה מושלמת״

״יצירת אומנות״

״וואו יש לך ידי זהב״

״חלה מהממת ביופייה״

כישרון? אז זהו שלא!

זאת החלה הראשונה שהכנתי (תעצמי עיניים 🙈)

 

ואלה החלות שאני מכינה עכשיו...

זה מצחיק שכשזה מגיע לחלות

כולן חושבות שצריך כישרון מיוחד לאפות אותן.

ושאם אין לך כזה?

את צריכה להסתפק בחלות יבשות מהסופר!
(שנשארות על השולחן ונזרקות אחר כך)

אבל בדף הקצר הזה?

אני הולכת להראות לך איך להכין חלות

שמתחסלות עוד לפני שהאוכל על השולחן,

וממלאות את הבית שלכם בריח ממכר ונוסטלגי.

אבל יותר מהכל?

איך לגרום להן להיראות כמו יצירת אומנות.

 

היי 🙂 קוראים לי מאיה בן דהן.

אחרי עשור של קריירה במודיעין עסקי , החלטתי לעשות שינוי

ולהפוך את שתי התשוקות האמיתיות שלי למקצוע

אומנות ואפייה.

כל חיי חיבבתי אסתטיקה ואומנות אבל תאמיני או לא, עד לפני כמה שנים, בכלל לא נגעתי בבצק, בטח שלא ידעתי להכין חלה.

אבל מאז שהתחלתי - התמכרתי.

עולם קליעת החלות נגלה לי כמקום אידיאלי לשלב בו אומנות ורוחניות, מקום כזה שממלא גם את הנפש וגם את הבטן.

מאז - אין שבת בלי ריח של חלות ביתיות שכבר משישי בצהריים הילדים מתחילים לנשנש אותן כי ממש קשה להתאפק…

וכנראה שאני לא היחידה שהתאהבה..

כי כל היופי הזה צבר תאוצה אדירה ברשתות החברתיות.

והיום אני מנהלת קהילה מדהימה וגדלה של מעל 60 אלף עוקבים באינסטגרם ועשרות אלפי עוקבים

נוספים בכל הרשתות החברתיות.

 

ולמרות שאני מעלה תוכן מגוון, דווקא סרטוני הקליעות התפוצצו והגיעו למאות אלפי ואפילו מליוני צפיות!

אני חושבת שריחות של אפיה בבית זה הרבה מעבר לאוכל. זה אווירה, משפחתיות, זכרונות ילדות.

החוויה הזו מתרחקת מאיתנו בגלל העומס היומיומי יחד עם הזמינות הגבוהה של אוכל קנוי. 

אינספור נשים אמרו לי

"אני כל כך רוצה לאפות חלות ביום שישי במקום לקנות במאפיה אבל מפחדת להתעסק בבצק!" 

אז אם יש לי האפשרות לגרום לך להבין שזה בכלל לא מסובך כמו שזה נראה
ולתת גם למשפחה שלך טעימה מהחוויה המרגשת והממכרת
של חלות ביתיות על שולחן השבת - זכיתי.

הנה חלק מהתוצרים והתגובות של התלמידים שלי 😊

אומנות החלה

תכנית דיגיטלית מצולמת בוידאו שתראה לך איך להכין חלות
אסתטיות אווריריות וטעימות שנראות כמו יצירת אומנות

והנה מה שאת הולכת לקבל...

חלה קלאסית מקמח לבן

איך ליצור את הבצק המושלם, משלב הלישה ועד שאת מוציאה מהתנור חלה רכה כמו ענן 🤩

איך לגרום לחלה לא ״להתפוצץ״ באפייה!

כמה זמן להתפיח ואיך.

מהי לישה נכונה שמובילה לתוצר מושלם.

איך להפוך את הבצק לגמיש ונוח וכך לקלוע חלות אסתטיות ומדויקות.

ובקיצור כל מה שאת צריכה לדעת כדי לאפות חלות מושלמות!

המרה לקמחים מלאים וחלת כוסמין 80%

איך באמת לעבוד עם קמח מלא בלי שהוא יצא כבד, דחוס ויבש…

אני הולכת להראות לך איך להכין חלת כוסמין

שאף אחד לא יאמין לך שזה לא קמח לבן!

ככה שגם תשמרי על הבריאות אבל גם על האיכות.

קליעות, קליעות ועוד קליעות... וכמה שיותר לא שגרתיות 🙂

בחלק הזה אני הולכת לקחת אותך צעד צעד

ולהראות לך מגוון קליעות מהיפות והפשוטות ביותר

עד לקליעות שנראות כמו יצירת אומנות!

וגם אם זה נראה לך מסובך?

השיטה שאת הולכת להכיר,

תראה לך שקליעת צמה פשוטה לא שונה בהרבה מקליעת 9-10 רצועות!

טופינג עם טוויסט!

לא נמאס כבר מביצה ושומשום? 😴

בחלק הזה אני הולכת להראות לך

איך לשדרג את החלות

ולהוסיף להן טעמים ומרקמים חדשים

שלא חשבת עליהם!

אז כמו שאת רואה יש כאן הכל על חלות!

ואם עד עכשיו הרגשת כמה מדהים זה הולך להיות..?

אז אני רוצה להגיד לך, זה עדיין לא הכל!

החלטתי להוסיף לך כמה בונוסים במתנה!

בונוס 1 - חוברת מתכונים מעוצבת ומפורטת

הכוללת מתכונים לחלות, לטופינג ולמילויים.

 

בונוס 2 - מילויים עשירים!

איך את יכולה להכניס כמעט כל מילוי שאת אוהבת

לתוך החלה' כך שתהפוך להיות ארוחה שלמה ויוצאת דופן.

 

בונוס 3 - להגיש בסטייל

הטאצ'ים הקטנים שיהפכו את החלה שלך מסתם חלה רגילה לחלה מטורפת ונדירה!

בין אם יש אורחים שמגיעים ובין אם את לוקחת

אותה לאירוע, חג או מכינה לסופ׳׳ש,

ברגע שהם יראו אותה הם הולכים להגיד ״וואו״.

 

בונוס 4 - סודות החלות הצבעוניות

החלטתי לחשוף את הסוד שכל האופים

אוהבים לשמור לעצמם,

אני אראה לך איך ״צובעים״ את החלות

בורוד, ירוק, צהוב, כתום…

וכל זה?

בלי להתפשר על האיכות והטעם שלהן!

בונוס 5 - לחם קראסט 

אחרי שהשקעת כל כך בחלות

מגיע לך קצת לנוח 😉

אז את הולכת לקבל מתכון קסם ללחם שמרימים לאורחים בצ'יק צ'ק

בלי לישה, בלי מיקסר, בלי קליעות...

כמה פשוט ככה נדירררר

את הולכת לקבל כמות ידע מטורפת הכוללת כל מה שחשוב לדעת על הכנת חלות,

בחלוקה לפרקים קצרים לצפייה אונליין בזמן ובמקום שמתאימים לך!

הגישה לתכנים נשארת שלך לכל החיים ותוכלי בקלות לחזור אליהם מתי וכמה שרק תרצי.

השווי של "אומנות החלה" + כל הבונוסים הוא 499 ש"ח

 

אבל בנימה קצת יותר אישית - חשוב לי שהתכנית תגיע לכמה יותר אנשים!

כי אני יודעת שהריח הזה בשישי בצהריים הוא זיכרון ילדות שישאר לילדים שלך

וכי אני יודעת איזו הרגשה מטורפת זו לבצוע חלה מעשה ידיך

אחרי כל כך הרבה ניסיונות כושלים

ולהתענג עליה בשולחן שבת

כל כך הרבה נשים ביקשו ממני סדנת חלות וחשוב לי שהיא תהיה נגישה לכולןןן.. 

אז המחיר הוא

167 ש"ח!

(או שני תשלומים קטנטנים של 83.5 ש"ח בלבד. בינינו, זה המחיר שאת משלמת במאפייה כל שבוע…)

 

לאן לשלוח לך את "אומנות החלה"?

שימי ❤️ מחיר הסדנה יכול לעלות בכל רגע נתון וללא התראה מראש.

שאלות שאולי עוד עולות לך...

מתי התכנית מתקיימת?

התכנית היא דיגיטלית. כל השיעורים מצולמים ואת יכולה לצפות בהם בזמן ובמקום שמתאימים לך.

כמה זמן התכנית תהיה פתוחה לי לצפייה?

התכנים, חוברת המתכונים וכל הבונוסים יהיו פתוחים לך לצפייה ללא הגבלת זמן.

אין לי ניסיון באפיה, זה מתאים לי?

כן! התחלתי בדיוק כמוך… ולכן אני מתחילה מהבסיס במושגים פשוטים שכל אחת יכולה ליישם. אני גם זמינה לשאלות ובטוחה שזה אחלה מקום להתחיל איתו :) חשוב לזכור שזה היופי בסדנה דיגיטלית, את יכולה לצפות בה שוב ושוב, בקצב שלך.

אין לי קורדינציה טובה, אוכל להסתדר עם הקליעות?

ברגע שתכירי את הבסיס לעבודה נכונה עם הבצק, גם הקליעות המסובכות ביותר כבר לא יפחידו אותך.

האם אפשר לרכוש את הסדנה כמתנה?

בטח! זו מתנה מהממת ומשמחת 🙂 את מוזמנת לרכוש את התכנית כרגיל, ואז לכתוב לי הודעה פרטית באינסטגרם / וואטספ (0525517438) עם המייל שרכשת דרכו והמייל שאליו תרצי שאעביר את המתנה, ואני אעביר אליו את הקורס בלי חשבונית.

במה שונה התכנית הזו מסדנאות שכבר יש ברשת?

"אומנות החלה" נוצרה בהשקעה ואהבה גדולה לאומנות ולאפיה. התכנית שמה דגש על אסתטיקה ודיוק, מכילה מגוון קליעות מיוחדות וכן רעיונות רבים לשדרוג החלות, חלקם נוצרו מתוך הניסיון שלי ולא ניתן למצוא ברשת.

 

המחיר שלך לזמן מוגבל

167 ש"ח בלבד!

 

אז לאן לשלוח לך את כל הטוב הזה? 😍  

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.